Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Συναντήστε μας

Η ΕΕ διαθέτει κεντρική υπηρεσία επικοινωνίας, καθώς και ευρύ φάσμα δικτύων σε ολόκληρη την ΕΕ που παρέχουν πληροφορίες, υπηρεσίες και υποστήριξη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χάρτη «Η Ευρωπαϊκή Ένωση κοντά μου» πιο κάτω για να εντοπίσετε τα κέντρα της ΕΕ που λειτουργούν στην περιοχή σας και να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Χάρτης «Η Ευρωπαϊκή Ένωση κοντά μου»

Μπορείτε να επιλέξετε κέντρα της ΕΕ από τα αναπτυσσόμενα μενού:

  • Με γεωγραφική θέση — μπορείτε να επιλέξετε τη χώρα και την περιοχή στην οποία θα θέλατε να βρείτε ένα κέντρο της ΕΕ. Αν κάνετε κλικ στο κουμπί «εντόπισε τη θέση μου», θα εμφανιστούν όλα τα τα κέντρα της ΕΕ που βρίσκονται κοντά στην τρέχουσα γεωγραφική θέση σας
  • Με δίκτυο — μπορείτε να επιλέξετε να εμφανιστούν ένα ή περισσότερα δίκτυα της ΕΕ στον χάρτη
  • Με λέξη–κλειδί — μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο θέμα και να βρείτε τα κέντρα της ΕΕ που είναι τα πλέον κατάλληλα για να απαντήσουν στο ερώτημά σας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε κέντρο της ΕΕ στον χάρτη (σημειώνονται με χρωματιστές κουκίδες) για να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας και πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που παρέχει.

Λεπτομερής περιγραφή των κέντρων της ΕΕ

Γενικά κέντρα της ΕΕ

Άλλα κέντρα της ΕΕ

Ευρύ φάσμα υπηρεσιών προσφέρουν και άλλα κέντρα της ΕΕ που ανήκουν σε περισσότερο εξειδικευμένα δίκτυα, ανάλογα με τον τομέα δραστηριοποίησής τους. Ακολουθούν ορισμένα παραδείγματα των υπηρεσιών αυτών.

Οι κατάλογοι των παρακάτω δικτύων δεν είναι εξαντλητικοί: μπορείτε να βρείτε περισσότερα κέντρα της ΕΕ στον χάρτη.