Ugrás a fő tartalomra

Keressen fel bennünket!

Az EU központi kapcsolattartó szolgálatot és EU-szerte számos irodát működtet, amelyek tájékoztatást és támogatást nyújtanak. Az alábbi térképen megtalálhatja az Ön régiójában működő uniós központokat, és tájékozódhat az általuk nyújtott szolgáltatásokról.

Áttekintő térkép

A legördülő menük segítségével tud keresést végezni az uniós központok között:

  • Földrajzi hely szerint – kiválaszthatja azt az országot és régiót, ahol uniós központot szeretne találni. Ha rákattint a „Geolokalizálás” gombra, megjelenik az Ön földrajzi helyéhez közeli összes központ.
  • Hálózat szerint – a térképen megjeleníthet tetszés szerint egy vagy több hálózatot.
  • Kulcsszó alapján – konkrét téma kiválasztásával rá tud keresni célzottan azokra az uniós központokra, amelyek a legalkalmasabbak arra, hogy megválaszolják az Ön kérdését.

Ezt követően a térképen rá tud kattintani bármely uniós központra (ezek színes pontokkal vannak jelölve). Ekkor megjelennek az adott központ elérhetőségi adatai és az általa nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos információk.

Az uniós központok részletes leírása

Általános tematikájú uniós központok

Egyéb uniós központok

Működnek olyan uniós központok is, melyek egy-egy jól behatárolható szakterületen kínálnak kiegészítő szolgáltatásokat. Alább ezek közül a központok közül emelünk ki néhányat.

Az alábbi felsorolás nem kimerítő: az interaktív térképen más uniós központok is fel vannak tüntetve.