Direct la conținutul principal

UE, pe înțelesul tuturor

Publicații cu informații practice (pliante, broșuri, diapozitive, hărți) care arată cum funcționează UE: moneda euro, legislație, istorie, deplasările în UE.

Obțineți rapid toate informațiile esențiale privind Uniunea Europeană, inclusiv privind istoria sa, acțiunile sale în diferite domenii și beneficiile pe care le aduc acestea cetățenilor.
Aflați ce este UE și ce face ea în diferite domenii – de la schimbările climatice și locurile de muncă la sănătate și comerț – pentru a îmbunătăți viața oamenilor în Europa și în afara acesteia.
De la luptătorii în rezistență și politicieni la o actriță celebră în toată lumea, descoperiți femeile și bărbații care au inspirat crearea UE așa cum o cunoaștem astăzi.
Aflați mai multe despre originile Uniunii Europene și despre modul în care aceasta funcționează, cu ajutorul acestui ghid privind ordinea juridică a UE.
Această serie de diapozitive PowerPoint sunt un suport util pentru vorbitorii și cadrele didactice care pregătesc prezentări despre UE.
Această broșură explică cum se pot face auziți tinerii participând la alegeri sau discutând idei cu colegii și cu factorii de decizie politică.
Descoperiți Europa cu această broșură care conține sfaturi și informații utile pentru deplasările în UE – ghidul perfect pentru a călători fără stres.
Acest poster conține o hartă a UE și informații (monedă, capital, suprafață, populație) cu privire la toate cele 27 de state membre.