Gå til hovedindholdet

EU kort fortalt

Håndskrevne publikationer (foldere, brochurer, slides og kort), der forklarer, hvordan EU fungerer, lige fra euro og lovgivning til historie og rejser.

Få alle vigtigste informationer om EU, bl.a. dets historie og hvordan initiativer på forskellige områder gavner borgerne.
Lær om, hvad EU er, og hvad det gør på forskellige områder – lige fra klimaændringer og job til sundhed og handel – for at forbedre folks tilværelse i og uden for Europa.
Få viden om de kvinder og mænd – bl.a. modstandsfolk, politikere og en verdensberømt skuespiller – som har inspireret til skabelsen af det EU, vi har i dag.
Læs mere om EU's oprindelse, og hvordan det fungerer, i denne fyldige guide til EU's retsorden.
Denne pakke med PowerPoint-slides er en stor hjælp for lærere og talere, der forbereder præsentationer om EU.
Denne brochure forklarer, hvordan unge kan sætte deres præg på EU ved at deltage i valg eller diskutere idéer med andre unge og med politiske beslutningstagere.
Tag på opdagelse i Europa med denne kortbrochure med nyttige tips og råd om rejser i EU – den perfekte guide til stressfri rejser.
Dette nyttige vægdiagram indeholder et kort over EU og information (valutaer, hovedstæder, områder og befolkninger) om alle 27 medlemslande.