Skip to main content
Din indgang

til EU

Fokus på

Illustration picture of a vaccine

EU's fælles reaktion på covid-19

EU mobiliserer alle de ressourcer, der er til rådighed for at hjælpe medlemslandene med at koordinere deres reaktion på coronakrisen. Det omfatter bl.a. objektiv information om spredningen af virusset, en effektiv indsats for at dæmme op for den og en række foranstaltninger, der er truffet for at udbedre de økonomiske og samfundsmæssige skader, som pandemien har forårsaget.

Fra denne side kan du få adgang til de særlige websites og ressourcer, der er offentliggjort af EU's institutioner og organer samt EU-landene.

De vigtigste begivenheder

Global Gateway

Den Europæiske Unions strategi til fremme af bæredygtige forbindelser i hele verden.

NextGeneration EU

Dette er NextGenerationEU. Det er mere end en genopretningsplan. Det er en enestående chance for at komme stærkere ud af pandemien, omstille vores økonomier og skabe muligheder og arbejdspladser i det Europa, vi gerne vil leve i.

Konferencen om Europas fremtid

Giv din mening til kende, og bidrag til at forme vores fælles fremtid gennem en serie debatter og diskussioner, som skal ledes af borgerne.

Den europæiske grønne pagt

Europa sigter mod at blive det første klimaneutrale kontinent ved at blive en moderne, ressourceeffektiv økonomi

Principper og værdier

De fælles principper og værdier, som ligger til grund for livet i EU: frihed, demokrati, lighed og retsstatsprincippet, fremme af fred og stabilitet.

EU's prioriteter

Læs mere om EU's prioriteter for perioden 2019-2024 fremme af et grønt Europa, udvikling af det økonomiske grundlag, beskyttelse af borgerne og deres frihedsrettigheder.

Budget

Hvordan EU-budgettet finansieres og anvendes, forvaltning af EU-midler, udgiftsområder, faktatjek af EU-budgettet.

Resultater

Find ud af, hvad EU gør for borgerne, og hvordan det beskytter rettigheder, fremmer velstand og bestræber sig på at gøre verden til et sikrere sted.

Elev- og lærerhjørnet

Undervisningsmateriale, spil og meget mere om Den Europæiske Union og dens aktiviteter, for børn, teenagere, lærere og forældre.